Herfst/Winter/Lente/Zomer 2020-2021


Op zondag 14 november aanstaande spreken we af bij de Zuiderplas in ’s-Hertogenbosch. In de verte nadert een bootje.
Het brengt ons Herfst. Begeleid door vreemde klanken komt het seizoen aan land. We ontvangen het met gepast eerbetoon. Dan begint onze tocht door het Bossche Broek. Het is een barre tocht. Herfst is zwaar en de weg is lang en nat. Ziet de stad ons graag komen? Herfst tooit zich in haar mooiste kleuren. Aangekomen bij de stadswal maken we onze borst nat en drinken moed in. Hier voltrekt zich de ceremonie ter ere van het seizoen, in het bijzijn van de aangewezen hoogwaardigheidsbekleders.
Herfst is het derde deel in de serie Lente/Zomer/Herfst/Winter. Met dit kunstproject wil Liesbet Swings van Theater Artemis de seizoenen overtuigen hun rol weer serieus te nemen. Door ze elk op hun beurt te eren proberen we ze te verleiden om bij ons terug te keren. Want wanneer trakteert de winter ons nog eens op sneeuw en ijs? En de lente? Heeft die misschien haar plekje geruild met de zomer? Lente/Zomer/Herfst/Winter is een samenwerking tussen stadscomponist Bart De Vrees en Liesbet Swings. Voor Herfst nodigden zij beeldend kunstenaar Michèle Matyn uit en werken ze samen met verschillende Bossche (natuur)organisaties.

Wil je hierbij zijn? Stuur dan graag vóór 8 november een mailtje naar info@artemis.nl met daarin naam, e-mailadres, telefoonnummer en het aantal personen.
Na 8 november verwijzen we je voor tickets graag door naar de website van November Music https://novembermusic.net/programma/herfst-winter-lente-zomer

Dresscode: We kleden ons op weer en wandeling!
Datum: zondag 14 november op November Music
Tijd: 13u30 -16u30

Credits
KUNSTPROJECT VAN LIESBET SWINGS
MUZIEK BART DE VREES
BEELDEND KUNSTENAAR MICHÈLE MATYN
CEREMONIEMEESTER SIEGER BALJON
FIGURANTEN
MET DANK AAN FONTYS HOGESCHOOL VOOR DE KUNSTEN, IVN, STAATSBOSBEHEER. KONING WILLEM I COLLEGE, WATERSPORTVERENIGING DE PETTELAER, GROOTOUDERS VOOR HET KLIMAAT

Theater Artemis
Predikheerenpoort 50
5211 NK Den Bosch
+31 73 6123 223
info@artemis.nl